۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۴:۲۶

نحوه اداره سرخابی ها خلاف است؛

اولیایی: قریب باید عذرخواهی کند/ در بحرانی‌ترین مقطع فوتبال هستیم

اولیایی: قریب باید عذرخواهی کند/ در بحرانی‌ترین مقطع فوتبال هستیم

مدیرعامل سابق استقلال گفت: انتظار از دکتر قریب بیشتر از این بود که در هیات مدیره استقلال مسئولیت بگیرد و در جلسات آن شرکت نکند. ایشان باید تکلیف خودش را مشخص کند.

سید کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص غیبت حسین قریب در نشست‌های هیات مدیره استقلال اظهار داشت: از رفتار دکتر قریب تعجب می‌کنم. ایشان را مدیری علمی و با تجربه و از خانواده استقلال می‌دانم و سطح توقعم از ایشان این بود که در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات باشگاه را حل کند نه این که با غیبت‌های سئوال برانگیزش در نشست‌های هیات مدیره، خودش هم مشکلی بر مشکلات استقلال اضافه کند.

نباید از زیر با مسئولیت شانه خالی شود
وی افزود: دکتر قریب حتما بعد از آن که پیشنهاد حضور در هیات مدیره را گرفت اطلاعاتش را از این حوزه کامل کرد و با اطلاعات کامل قبول مسئولیت کرده است. حالا چرا ایشان به جای مواجه شدن با مشکلات و تلاش برای حل آنها در نشست‌ها حضور پیدا نمی‌کند بسیار جای سئوال دارد. غیبت ایشان در جلسات هیات مدیره بازی کردن با احساسات میلیون‌ها هوادار استلال است و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت.

قریب تکلیفش را با استقلال مشخص کند
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تصریح کرد: آقای قریب باید تکلیف خودش را با استقلال مشخص کند. اگر قصد ادامه همکاری دارد باید به خاطر این غیبت‌ها و حاشیه روی حاشیه گذاشتن‌ها از مردم و باشگاه استقلال عذرخواهی کند و به ادامه کارش بپردازد و اگر هم قصد دارد که قطع همکاری کند، باز هم باید از مردم و باشگاه بابت وقتی که از باشگاه گرفته شد و کاری انجام نشد عذرخواهی کرده و کرسی هیات مدیره را برای فردی که حاضر به پذیرفتن مسئولیت باشد خالی کند.

اعضای هیات مدیره رودربایستی ها را کنار بگذارند
اولیایی بیان داشت: فوتبال یک هنجار مثبت اجتماعی است که مردم زیادی را به خود مشغول کرده است. استقلال باشگاه بزرگی است که بالغ بر ۲۰ میلیون هوادار دارد و بازی با احساسات این قشر عظیم و گرفتن فضای مثبت فکری از آنها درست نیست. اگر مشکلی هست باید با کنار گذاشتن رودربایستی‌ها حرف‌های خود را بزند و تکلیف را مشخص کند.  ادامه این اختلافات در شان استقلال نیست. این اختلافات باعث می‌شود در تیم و نتیجه گیری هم تاثیر می گذارد و اگر الان در سطح فنی تیم هم چالش‌هایی وجود دارد ثمره آن همین اختلافاتی است که منشاء آن از هیات مدیره است. 

اشکال اصلی از نحوه انتخاب اعضای هیات مدیره است
عضو هیات موسس اتحادیه مدیران در ادامه افزود: غیبت آقای قریب در نشست‌های هیات مدیره اشکال دارد، اما اشکال اصلی را من از جای دیگری می‌بینم. اشکال اصلی از نحوه انتخاب اعضای هیات مدیره است. از ابتدای دوره وزارت وزیر سابق آقای گودرزی بنا بر تصریح قانون اساسی و قوانین فیفا پروژه خصوصی سازی سرخابی‌ها استارت خورد اما این طرح در نهایت عقیم ماند تا با همان شکل و شمایل سنتی این دو باشگاه اداره شوند. این نوع مدیریت در باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس کاملا با قوانین فیفا و قانون اساسی کشورمان مغایرت دارد.

نحوه اداره استقلال و پرسپولیس خلاف اندر خلاف است
وی افزود: فوتبال در همه جای دنیا باید با فیفا و قوانینش منطبق باشد و ما هم باید این را بپذیریم که خودمان را با  مقررات آن تطبیق دهیم. فیفا با صراحت می‌گوید اولا باشگاه‌های فوتبال نباید دولتی اداره شوند دوما یک نفر نمی‌تواند در مدیریت کلان دو باشگاه حضور همزمان داشته باشد. حال شما ببینید که اولا دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مستقیما زیر نظر وزارت ورزش اداره می‌شوند و این می‌شود تخلف اول و دوم این که شخص آقای وزیر محترم رییس مجمع هر دو باشگاه است و این می‌شود تخلف دوم. یعنی خلاف اندر خلاف.

وزیر باید اختیارش را به یک مجمع واقعی واگذار کند
اولیایی در ادامه افزود: باشگاه استقلال باید یک مجمع داشته باشد. یک مجمع قوی که متشکل از چهل پنجاه نفر برگزیده از پیشکسوتان مدیریت، پیشکسوتان بازی گری و هواداران پیشکسوت باشد که آنها هیات مدیره باشگاه را انتخاب کنند. نه این که هیات مدیر در اتاق‌های دربسته و در پی جلسات خصوصی شکل بگیرد. قطعا جمعی ۵۰ نفره که اعضای مجمع باشگاه باشند با دلسوزی بیشتر و دقت بیشتری می‌توانند اعضای هیات مدیره را انتخاب کنند.

مدیرعامل سابق استقلال خاطرنشان ساخت: تشکیل یک مجمع و تفویض اختیارات از سوی وزیر به این جمع مستلزم طی زمان و بوروکراسی اداری نیست و درحوزه  اختیارات خود وزیر است و می‌تواند اگر بخواهد یک روزه این مجمع را تشکیل دهد. اگر هم آقای وزیر خیلی به حضور در حوزه مدیریت استقلال یا پرسپولیس علاقمند باشد می‌تواند خودش هم عضوی از اعضای مجمع و یا حتی رییس آن باشد.

در بحرانی ترین مقطع فوتبال هستیم
وی افزود: متاسفانه در بحرانی ترین مقطع فوتبال کشور هستیم و هر روز باشگاه‌های ما با تهدیدهای بین المللی مواجه می‌شوند. انواع و اقسام محرومیت‌ها هم برای باشگاه‌ها اعمال می‌شوند. ما نشسته‌ایم تا فیفا و AFC برای حل مشکلات ما ورود کنند. این از ضعف مدیریت حاکم بر فوتبال ما است که خارجی‌ها بیایند مشکل ما را حل کنند و قوانین قهریه را برای ما اعمال کنند.

با یک میلیون قهرمان آسیا شدیم
اولیایی در خصوص هزینه‌های باشگاه داری و باشگاه استقلال بیان داشت: این که الان هزینه نگهداری تیم چقدر است و در گذشته با چه هزینه‌ای تیم اداره می‌شد قیاس مع الفارق است. این طبیعی است که الان نسبت به گذشته به دلیل تورم همه هزینه‌ها اضافه شده و فوتبال هم از این قائده مستثنی نیست. امروز هزینه باشگاهی مثل استقلال شاید بیشتر از ۳۰ میلیارد باشد اما ده سال پیش با ۳ میلیارد هم می‌شد باشگاه را اداره کرد. همانطور که ما در سال ۶۹ با چیزی در حدود یک میلیون تا یک میلیون و دویست هزار تومان تیم را قهرمان آسیا کردیم. 

۳ بار به آسیا رفتم دو بار به فینال رسیدم
مدیر تیم قهرمان آسیای استقلال بیان داشت: بعنوان مدیر سه بار با استقلال به آسیا رفتم. دو بار در جام باشگاه‌ها که هر دو بار به فینال رسیدیم، یکبار قهرمان شدیم و یکبار هم نایب قهرمان و یک بار هم نماینده ایران در جام در جام آسیا بودیم که تیم را به جمع ۴ تیم برتر رساندم و از مدیریت استقلال کنار رفتم و بعد از من تغییراتی روی نیمکت ایجاد شد و زنده یاد حجازی به جای مرحوم پورحیدری سرمربی شد و تیم بین ۴ تیم برتر این مسابقات چهارم شد. 

کد خبر 4066413

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha